Logo-Zorghuis-Oostende-100px

Steun ons

Zorghuis Oostende

Op onze website vindt u alle mogelijke informatie over onze werking.

U zult begrepen hebben dat wij nood hebben aan financiële steun om onze ambitieuze doelstellingen te realiseren.

Volgt u?

SINDS EIND 2012 HEBBEN WIJ DE TOELATING VANWEGE DE FOD FINANCIEN OM FISCALE ATTESTEN AF TE LEVEREN VOOR ALLE GIFTEN VAN MINIMAAL €40 PER JAAR. DIT IS EEN BELANGRIJKE TROEF!

U recupereert 45% van de gedane gift op uw te betalen belastingen. Wij zullen dus aan alle schenkers die beantwoorden aan de door de Wet gestelde voorwaarden een fiscaal kwijtschrift kunnen toesturen. Dit zal hen toelaten hun gift aan het Zorghuis fiscaal in mindering te brengen.

In de praktijk kunt U ons steunen:

 • via een bestendige opdracht : actie 1000 x 5 x 12
  Wij zoeken 1000 mensen die maandelijks €5 (of een veelvoud ervan …) willen storten.
  U geeft aan uw bank een bestendige opdracht om maandelijks € 5, 10, 15, .. over te schrijven op de rekening BE59 0015 7574 8226 van VZW ZORGHUIS OOSTENDE met vermelding “Actie 1000x5x12”
  Daarmee bezorgt u ons maandelijks de broodnodige inkomsten om onze werking te ondersteunen.
  Een klein maandelijks bedrag voor u, een geruststelling voor ons!
 • via uw testament
  Wenst u Zorghuis Oostende in uw testament op te nemen? Neem dan contact met coordinatoren@zorghuisoostende.be of op 0486/18 83 82. U kunt ook rechtstreeks met uw notaris de nodige schikkingen treffen.
 • Door een activiteit te organiseren
 • Door aan de genodigden van bijvoorbeeld uw familiefeest voor te stellen om een gift te doen voor het Zorghuis als alternatief van een geschenk.

Het Zorghuis wil mensen met kanker tijdelijk een “bijna-als-thuis” huis bieden. Dat is mogelijk dankzij de inzet van veel vrijwilligers én de steun van nog meer weldoeners.

We zijn heel dankbaar voor de vele financiële steun die we mogen ontvangen van partikulieren, bedrijven, instellingen, service clubs, enz…

Maar er ontstaan ook initiatieven van mensen, alleen of in groep, om een activiteit te organiseren ten bate van het Zorghuis.

Het Zorghuis helpt u graag om uw ideeën concreet te maken. Contacteer ons gerust …